Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Turvallisempi huominen Kreetan kulkukoirille ja kissoille. Liittymällä jäseneksi, autat kodittomia koiria ja kissoja Kreetalla.

Valitettavasti tänä päivänä on niin helppo levittää valheellista tietoa

Lisätty 05.02.2019

Monet teistä muistavat Gouvesin tarhan taistelun paikallista "eläinsuojeluyhdistystä" vastaan. Tarhasta tehtiin ilmiantoja ja sen työntekijä Manolis pidätettiin. Gouvesin tarha on nostanut tätä kreikkalaista yhdistystä vastaan oikeustoimet, joka on nyt käsittelyssä kertaalleen siirretty myöhempään ajankohtaan.

Nyt me autoimme Nikosta, (hän myös harkitsee oikeustoimia ko. yhdistystä vastaan) joka pitää tarhaa Hersonissoksessa ja huolehtii yksin 80 koirasta. Postauksemme Nikosista sai aikaan sen, että nyt tuo paikallinen eläinsuojeluyhdistys otti meidät hampaisiinsa. He tekivät sivuillaan postauksen,joka on linkistä luettavissa.
Siinä kerrotaan vapaasti käännettynä seuraavaa:

"Nikosilla oli aikaisemmin 30 koiraa joille hän pyyti apua, nyt hänellä on 80 ja vielä pahvilaatikosta löytyneet pennut( niitä löytää yleensä vain nämä myyntimiehet,koska he tietävät mistä löytää niitä). Nyt hän on pyytänyt apua koirilleen rahaa , jonka hän sitten hyvittää myymällä koirat auttajille. Ja homma toimii näin: turisti ottaa laittomasti koiran mukaansa ja yhdistyksen haukka odottaa kentällä Suomessa. Koiraa ei koskaan sen jälkeen nähdä. Panttiraha on 490 euroa ja lopullinen hinta on jotain ihan muuta. Eläimet laitetaan tietysti myyntiin. Se on salakuljetusta ja karmea ja julma rikos. Laillisia adoptioita ei ole, koska kaikki dokumentit ovat väärennettyjä.
Ja loppuun vielä kaiken kohokohta, seksi elämen kanssa on sallittua Suomessa, eikä suomalaiset halua kieltää lakia."

Eli tällaisten ihmisten kanssa painivat paikalliset ihan oikeat auttajat kuten Gouvesin tarha ja tämä Nikos. Tämä porukka on juuri sitä mieltä, että kreikkalainen katukoira koira kuolee kreikassa kadulla.

Harkitsemme vakavasti oikeudellisia toimenpiteitä tässä asiassa. Raja se on valheiden puhumisellakin.

Oheinen kirjoitus myös Facebookissamme.

Ohessa linkki paikallisen "eläinsuojeluyhdistyksen" postaukseen: https://web.facebook.com/filozoemporio/posts/1947810731983890