Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Turvallisempi huominen Kreetan kulkukoirille ja kissoille. Liittymällä jäseneksi, autat kodittomia koiria ja kissoja Kreetalla.

Seuraava huutis 7.4 - 17.4. Lähtekää mukaan auttamaan!

Lisätty 28.03.2019

Huutista aletaan laittamaan kasaan.

Ilmat Kreetalla ovat jo alkaneet lämmetä. Kulkurit tarvitsevat nyt suojaa punkeilta ja kirpuilta. Huutiksen tuotolla hankitaan yhteistyökumppaneillemme tärkeitä ulkoloishäätöjä.

Ulkoloisvalmisteilla ehkäistään mm. Leishmanoosia eli hietasääsken levittämää loistautia. Leishmanoosi on krooninen tauti. Sen oireistoon kuuluvat: ruokahaluttomuus, heikkous, laihtuminen, iho-oireet, haavaumat, kuumeilu, munuaisoireet. Oireita ja etenemistä voidaan hidastaa säännöllisellä lääkityksellä, hoitamattomana se johtaa kuolemaan. Hietasääsken puremia voidaan ehkäistä ulkoloisvalmisteilla ja hyttysverkoilla.

Ehrlichioosi ja Anaplasmoosi ovat puutiaisen levittämiä tauteja. Puutiaisen puremien määrä on tärkeä minimoida, jotta tartunnalta vältyttäisiin.

Tule mukaan auttamaan lahjoittamalla tuotteita huutikseen tai huutamalla tuotteita.

Tämä talvi oli Kreetalla erittäin sateinen ja jopa maan itäosassa on runsaasti aluskasvillisuutta ja heinikkoa. Punkit tykkää. Lähde mukaan auttamaan.

Elisa ja Anu ovat tämän huutiksen meklarit!