Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Liity jäseneksi, autat Kreetalla eläviä kulkukoiria ja kulkukissoja.

Turvallisempi huominen Kreetan kulkukoirille ja kissoille. Liittymällä jäseneksi, autat kodittomia koiria ja kissoja Kreetalla.

Osallistu Huutikseen jolla mm kerätään varoja lääkkeisiin, ruokaan sterilointikampanjaan. Ehkäistään yhdessä Kreetan kaduille syntyvien koiranpentujen lohduton kohtalo. Tällä kertaa kerätään varoja ulkoloishäätöihin.

ELÄINAIHEISIA JOULUKORTTEJA JÄLLEEN MYYNNISSÄ!

Ilahduta ystäviäsi valloittavalla joulutervehdyksellä. Teet samalla hyvän teon, sillä korttien tuotot lahjoitetaan Kreetalla avun tarpeessa oleville eläimille. Näin voimme toivottaa heillekin Hyvää Joulua. Kiitos, että välität! 

Kortteja myydään myyjäisissä, joissa yhdistyksemme on paikalla ja niitä voi tilata myös lomakkeellamme Tilaa Joulukortteja tai sähköpostitse osoitteesta tuotetilauksethlp@gmail.com .

 

Kortin hinta 1 €/kpl, minimitilaus on 5 kpl + postituskulut 1.5 €
(Postituskulu on sama riippumatta tilattavien korttien määrästä.)

Esimerkiksi: 5 kpl  6.5 €   (sisältää postituskulut 1.5 €)

 

Huom! Mikäli sinulla on icloud:n sähköpostiosoite, ota yhteyttä meihin sähköpostitse (hardluckpaws@gmail.com), sillä järjestelmä ei toimita lomakettasi eteenpäin. Kiitos.

 

TILAA JOULUKORTTEJA SEURAAVASTI:

1. Ilmoita tilaus- ja yhteystietosi täyttämällä TILAUSLOMAKKEEMME 

    tai Ilmoita yhteys- ja tilaustiedot sähköpostitse (hardluckpaws@gmail.com)
    Kerro nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi sekä tilauksesi tiedot
    (Joulukortit ja kappalemäärä / korttimallien numerot)
    ja lähetä tilauksesi meille, näin saamme tarvittavat tietosi.

 
2. Maksa tilauksesi summa yhdistyksen tilille
    Hard Luck Paws ry
    IBAN: FI65 3131 1001 7017 74     (BIC / SWIFT: HANDFIHH)

    • Kirjoita tilausta maksaessasi laskun viestikenttään:
       Joulukortit, kappalemäärä sekä oma nimesi

 

Yhdistyksellämme on käytössä ennakkomaksu.
Lähetämme tilauksenne
maksettuanne kortit ensin tilillemme.
Toimitamme tilauksenne mahdollisimman pian. Kortit tulevat myyntiin marraskuun aikana.

Kiitos, että autat meitä auttamaan.

 

Joulukortit ovat mitoiltaan 210x105 mm (pitkämalli). Korttimme on painettu laadukkaalle paperille.
2. puolella on joulutervehdys eläinaiheisen piirroksen kera sekä viivasto osoitetta varten. 

Mikäli haluatte tilaukseenne tiettyjä kortteja,
ilmoittakaa selkeästi tilauksenne yhteydessä myös haluamanne kortin/korttien numerot ja määrät.
Esim.
Kortti nro 1:  3 kpl
Kortti nro 2:  5 kpl
Kortti nro 3:  2 kpl

Kortti nro 4:  5 kpl

Yhteensä 15 kpl, jolloin korttien hinta on 15 euroa sekä lisäksi tulee 1.5 € postituskuluja.
Postituskulu on sama riippumatta tilattavien korttien määrästä.

 

Näkövammaiselle joulukorttien kuvien kuvaileminen:
Korttinumero 1: Suloisella vaalean ruskealla tonttukoiralla on punainen hiippalakki päässään. Taustalla ruskeaa puuseinää ja havuja sekä joulupaketti. Teksti: Tunnelmallista Joulua.

Korttinumero 2: Saksanpaimenkoira katsoo kuvitettua lentävää poroa. Taustalla lumessa joulupallo sekä kultaa ja punaisen sävyjä. Teksti: Tunnelmallista Joulun aikaa.

Korttinumero 3: Kuvassa joulutähtiä sekä erilaisia koirien kuvia yhteensä 6 kpl sekä koditon kissa. Lisäksi kuvissa jouluista tunnelmaa. (kuvakollaasi) Teksti: Hyvää Joulua.

Korttinumero 4: Tiibetinspanielit tonttuilevat hiippalakit päässään Pohjois-Suomen jäkälämetsässä. Taustalla harmaantunut ladon seinä sekä havuja kultaisten tähtien kera. Teksti: Iloista Joulun aikaa.

Ihania Koira ja Kissa Joulukortteja. Ostamalla joulukortteja tuet eläinsuojelutyötämme. Kiitos, että välität.

 

 

Näkövammaiselle joulukorttien kuvaileminen:

Korttinumero 1: Suloisella vaalean ruskealla tonttukoiralla on punainen hiippalakki päässään. Taustalla ruskeaa puuseinää, havuja, käpyjä sekä joulupaketti. Teksti: Tunnelmallista Joulua. 

Korttinumero 2: Punanuttuinen Saksanpaimenkoira katsoo kuvitettua lentävää kultaista poroa. Taustalla kultaa ja punaisen sävyjä. Etualalla punainen joulupallo sekä lunta. Teksti: Tunnelmallista Joulun aikaa. 

Korttinumero 3: Kuvan koirat ja kissa ovat kodittomia eläimiä Kreetalta. Yhden koiran päässä on tonttulakki, hän on Takis Shelter- tarhalta. Kuvissa mukana myös jouluisia tunnelmakuvia. Lisäksi kortin reunoja koristaa punaiset ja valkoiset  joulutähdet. (Kortin tyyli: kuvakollaasi) Teksti: Hyvää Joulua. 

Korttinumero 4: Kuva-aiheena yhdistyksemme vakio mallikasvot Nekku ja Nuppu koirat. Tiibetinspanielit tonttuilevat punaiset hiippalakit päässään Pohjois-Suomen jäkälämetsässä. Taustalla harmaantunut ladon seinä sekä havuja kultaisten tähtien ja pienien punaisten joulupallojen kera. Teksti: Iloista Joulun aikaa.  

Korttinumero 5: Kuva-aiheena yhdistyksemme vakio mallikasvot Nekku ja Nuppu koirat. Tiibetinspanielit tonttuilevat tällä kertaa punaiset hiippalakit päässään Iso-Syötteen tunturin huipulla. Taustalla valkoinen hanki ja lumisia puita. Teksti: Tunnelmallista joulua, tekstin vieressä punainen joulupallo.  

Korttinumero 6: Kreetalla syntyneet kodittomat koiranpennut istuvat vierekkäin ja toinen koirista lipaisee kaveriaan poskelle. Taustalla kultaisia lumihiutaleita, satumainen vanhan puun runko ja kivimuuri. Kortissa myös kaksi joulupalloa. Teksti: Hyvää Joulua. 

Korttinumero 7: Kuvakollaasissa seitsemän koditonta koiraa Kreetalta. Koirien kuvat on kuvannut kreetalainen valokuvaaja Iosif Kapa. Kuvissa mukana myös jouluisia tunnelmakuvia, muun muassa joulupalloja ja pipareita.(Kortin tyyli: kuvakollaasi) Teksti: Hyvää Joulua. 

Ostamalla joulukortteja tuet eläinsuojelutyötämme. Kiitos, että välität.