Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Adoptoi koira Kreetalta luotettavan Hard Luck Paws -yhdistyksen kautta.

Tilaa kannatustuotteitamme, autat samalla Kreetan kodittomia eläimiä. Tilattavissa muun muassa ainutlaatuinen koira-aiheinen ja kissa-aiheinen T-paita.

Turvallisempi huominen Kreetan kulkukoirille ja kissoille. Tilaa eläinaiheisia Joulukortteja, autat kodittomia koiria ja kissoja Kreetalla.

Osallistu sterilointikampanjaan, ehkäistään yhdessä Kreetan kaduille syntyvien koiranpentujen lohduton kohtalo.

Liity jäseneksi ja auta kodittomia eläimiä.

MITEN VOIN AUTTAA?

Auttaa voit monella tavalla niin Suomessa kuin Kreetallakin. Voit tehdä lahjoituksen esimerkiksi sterilisaatiokampanjaamme liittyen, liittyä jäseneksemme, ostaa kannatustuotteitamme tai kertoa ystävillesikin yhdistyksestämme ja toiminnastamme kodittomien eläinten hyväksi.

 

Auta koditonta koiraa tai kissaa. Kuvan koira on Kreetalta tarhalta.

 

JÄSENMAKSU 

Hard Luck Paws:n jäsenyys on vaivaton tapa tukea yhdistyksen toimintaa.

Tekemällä lahjoituksen tai liittymällä jäseneksi olet mukana luomassa kodittomille eläimille parempaa tulevaisuutta.

Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja maksaa yhdistyksen jäsenmaksun. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa, yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan ja se käytetään kokonaisuudessaan kodittomien eläinten auttamiseen. Jäsenmaksun suuruus on 20€.

Jäsenille lähetämme jäsenkirjeen muutaman kerran vuodessa. Tiedotteessa kerromme muun muassa toiminnastamme kodittomien eläinten hyväksi.

Kaikki jäsenmaksut käytetään lyhentämättöminä eläinten hyväksi, paikallisten tarhojen auttamiseen. Yhdellä vuotuisella kannatusjäsenmaksulla saamme esim. 2 rokotetta, yli 20 kg ruokaa tai seitsemälle koiralle loishäädöt, joten jokainen uusi jäsen on kullanarvoinen! Kiitos, että välität.

 

KANNATUSJÄSENEKSI VOIT LIITTYÄ SEURAAVASTI:

1. Täytä lomakkeeseen nimesi, postiosoitteesi, sekä sähköpostiosoitteesi ja paina Lähetys -painiketta,
    näin saamme tarvittavat tietosi.


2. Maksa jäsenmaksu (20€) yhdistyksen tilille
    Hard Luck Paws ry
    IBAN: FI65 3131 1001 7017 74     (BIC / SWIFT: HANDFIHH)

   • Kirjoita maksaessasi laskun viestikenttään:
     kannatusjäsenmaksu kuluva vuosi (esim. 2018) ja oma nimesi


» SIIRRY LOMAKKEESEEN JA TÄYTÄ TARVITTAVAT TIEDOT

 

LAHJOITTAMINEN

Tue toimintaamme kodittomien eläinten auttamiseksi.

Lahjoituksen voi toteuttaa monella eri tavalla. Voit tehdä kerta- tai kuukausilahjoitus haluamaasi kohteeseen. Lahjoituksen voi myös korvamerkitä esimerkiksi lääke-, lääkäri- tai ruoka-apukustannuksien maksamiseen tai jollekin tietylle eläimelle tai yhteistyötahollemme.

Voit myös lahjoittaa osaamistasi esimerkiksi tekemällä tuotteita (käsitöitä, neuloa villasukkia tai ommella koirille leluja) nettihuutikseemme, myyjäisiin ja myytäväksi kirpputoripöydällemme. Voit myös pitää itse kirpputoripöytää hyväksemme. Ota tällöin ensin yhteyttä yhdistykseemme. Kaikenlainen osaaminen ja apu on tarpeen. Voit auttaa myös tulemalla mukaan auttaamaan tapahtumiimme.

Helppo tapa auttaa on myös kertoa hyviä vinkkejä yhteistyökumppaneista ja kannatustuotteista.

Auttaa voi myös menemällä vapaaehtoistyöhön Kreetalla olevalle tarhalle tai lahjoittamalla vaikka yhden päivän lomastasi. Samalla tutustut lähemmin tarhojen toimintaan ja pääset konkreettisesti auttamaan eläimiä tarjoamalla heille hetken hellyyttä, rapsutuksia ja leikkihetkiä, joita jokainen eläin kaipaa ja tarvitsee.

Oman ajan ja osaamisen lahjoittaminen on äärimmäisen arvokasta meille. Otamme mielellämme vastaan osaamistasi, joten laitathan viestiä sähköpostiimme tai facebookiin jos mielessäsi on jokin idea, josta olisi apua toiminnassamme.

 

AUTA LOUKKAANTUNUTTA ELÄINTÄ LOMALLASI

Ohjeita loukkaantuneen tai apua tarvitsevan eläimen kohtaamiseen

Jos eläin on selkeästi loukkaantunut, toimita eläin lääkäriin. Kustannukset ovat edullisempia kun Suomessa ja auttamalla voit pelastaa eläimen hengen. Malemen eläinlääkäri Stavros Daskalakis on helposti tavoitettavissa numerosta +30 2821 062 999 tai +30 6931 983 646  (stavrosvet@gmail.com).
Voit kysyä lisätoimintaohjeita myös yhdistykseltämme esimerkiksi facebookissa.

Vie eläin tarkastettavaksi lääkäriin, mikäli tapaat kirppuisen kulkurin tai löydät hänestä punkkeja. Voit myös hakea kulkurille häätölääkityksen eläinlääkäriltä.

Jos eläin näyttää nälkiintyneeltä, anna hänelle puhdasta vettä ja ruokaa. Tarjoa syötävää vähän kerrallaan. Seuraa vointia, ja toimita eläin lääkäriin, mikäli tilanne vaikuttaa huolestuttavalta. Nälkäiselläkin koiralla voi olla omistaja. Varmista siis aina ennen kuin otat hänet mukaasi, onko kulkurilla jo oma koti olemassa. Monesti lähellä olevat ravintolat, hotellit ja kaupat osaavat kertoa eläimen tilanteesta.

Löydettyäsi koiran- tai kissanpentuja, varmista ettei emo ole lähettyvillä. Älä siirrä pentuja elleivät ne ole vaarallisessa paikassa. Mikäli emoa ei näy, ota yhteyttä yhdistykseemme.

Ilmoita aina eläinten kaltoinkohtelusta paikalliselle poliisille.
Näkemästäsi olisi hyvä olla todistusaineistoa esimerkiksi puhelimella otettu valokuva.

 

KANNATUSTUOTTEET JA TIEDONJAKAMINEN

Myymme toimintamme tukemiseksi erilaisia kannatustuotteita, joita ostamalla tuet toimintaamme. Näistä tuotteista tiedotamme lisää Blogissa ja Facebookissamme. Käy tykkäämässä facebook-sivujamme, niin kuulet ensimmäisinä uusista kannatustuotteistamme.

Tutustu kannatustuotteisiimme

 

Monella on valtava halu auttaa kärsiviä eläimiä, mutta mahdollisuudet ovat rajatut. Tiedon jakaminen eläinten tilanteesta Kreetalla, sekä yhdistyksemme toiminnasta on erittäin tärkeä tukimuoto. Voit kertoa meistä ja toiminnastamme vaikka työpaikan kahvipöydässä, facebookissa tai vaikka lenkkipolulla ystävillesi. Kaikki apu on tarpeellista.

Voit myös kertoa lähipiirissäsi olevalle, koiraa tai kissaa harkitsevalle mahdollisuudesta adoptoida koditon eläin Kreetalta.

Facebook -sivustamme tykkääminen ja julkaisujen jakaminen on helppo tapa auttaa!

 Adoptoi koira tai kissa Kreetalta. Hard Luck Paws auttaa adoptoinnissa.

 

TARJOA KODITTOMALLE KOIRALLE TAI KISSALLE KOTI

Yhdistyksellämme on myös Traces-lupa ja aloitamme kesällä 2017 eläinten kaupallisen tuonnin Suomeen. Tästä voit tiedustella lisää esimerkiksi sähköpostitse tai lomakkeemme kautta.

Voit myös tehdä yksityisadoption, joka onnistuu parhaiten siten, että varaat matkan Kreetalle ja tuot eläimen tarhalta mukanasi. Yhteistyötarhoillamme toimivat henkilöt tuntevat tarhoilla olevien eläinten luonteen ja tavat joten heiltä voi tiedustella kuka sopisi perheellesi parhaiten.

Tarhoilla on monia kodittomia koiria ja kissoja jotka toivoisivat pääsevänsä vielä omaan rakastavaan kotiin. Etenkin pentuja hylätään jatkuvasti, joten tarhat täyttyvät eikä uusille tulijoille ole tilaa. Siten jokainen adoptoitu antaa mahdollisuuden uudelle apua tarvitsevalle kodittomalle eläimelle.

 

LENTOKUMMIKSI?

Etsimme toimintamme tueksi Lentokummeja helpottamaan eläimien pääsyä Suomeen. Lentokummina toimiminen ei maksa sinulle mitään ja se on todella merkittävä apu yhdistyksellemme.

 

Ohjeita Lentokummina toimimiseen:

Hard Luck Paws-järjestömme toiminta on virallista ja valvottua sekä kaikilla yhdistyksemme kautta tulevilla eläimillä on Eviran vaatimat Traces-todistukset.

Lentokummi on henkilö, joka ottaa eläimen lentolipulleen, tekee lähtöselvityksen (yhdessä yhdistyksemme edustajan kanssa), sekä tuo eläimen Helsinki-Vantaan lentokentällä terminaalista tuloaulaan. Me autamme järjestelyissä niin pitkälle kuin mahdollista, sekä lähtö- että tulopaikassa. Lentokummina toimiminen on helppoa eikä siitä aiheudu Lentokummille kuluja. 

• Lentokummin ilmoitettua mahdollisuutensa auttaa, yhdistyksemme yhteyshenkilö varaa eläimelle paikan lennolle, johon tarvitsemme ainoastaan Lentokummin lennon varaustiedot. Yleensä eläimet matkustavat ruumassa, mutta pieni, alle 8 kg painoinen eläin voidaan kuljettaa matkustamossa.

• Kreikan laki vaatii mikrosirun rekisteröinnin ja se tehdään Lentokummin nimiin. Mikrosirun rekisteröintiä varten tarvitsemme ainoastaan Lentokummin osoitetiedot, puhelinnumeron, passinumeron sekä syntymäajan.

• Eläin tuodaan lentokentälle lähtöpaikassa sekä sitä ollaan vastassa Helsinki-Vantaan lentokentällä, joten eläimen kuljetuksesta Lentokummin ei tarvitse huolehtia.

 

Lentokummi. Ilmoittaudu Lentokummiksi Kreetalta kulkukoirien tuomiseksi.

 

Ota yhteyttä jos voit olla mukana antamassa kodittomalle eläimelle mahdollisuuden omaan kotiin Suomessa lentokumminsa avustamana.

Kiitos, että autat meitä auttamaan.