Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Turvallisempi huominen Kreetan kulkukoirille ja kissoille. Liittymällä jäseneksi, autat kodittomia koiria ja kissoja Kreetalla.

Terveisiä Gouvesin tarhalta Kreetalta

Lisätty 31.12.2018

Gouveslaiset auttajat lähettävät nöyrimmät kiitokset teille nyt jo keräykseen osallistuneille.

Gouvesin tarhalla ollaan todella kiitollisia, että me suomalaiset olemme näin hienosti osoittaneet solidaarisuutta heille. Silloin kun ajat ovat haasteelliset ja valoa ei tunnelin päässä näy, tuleekin suomalaiset ja auttavat . Gouveslaiset auttajat lähettävät nöyrimmät kiitokset teille nyt jo keräykseen osallistuneille.
Tarhalla huolehditaan kaikenkaikkiaan lähestulkoon kahdestasadasta koirasta ja tällä hetkellä pentuja on kymmeniä. Koirat ovat laihoja ja esimerkiksi koirien testaamiseen ei rahat riitä. Eläinlääkäripiikki on nyt 4000 euroa.

Keräyksen päättyessä tänään 31.12.2018 klo 24, potti näyttää olevan 2140 euroa. Se on upea summa. Vielä ehtii lahjoittamaan tämän päivän nimiin. Jokainen euro on merkitykselinen ja koska me lisäämme saman summaan pottiin on tämä helppoa auttamsita. 2 e lahjoituksella potti kasvaa neljällä eurolla ja sillä saa jo pennuille purkillisen ruokaa.
 
Gouvesin tarha Kreetalla lähettää suuret kiitoksensa tukijoilleen.

 

Hard luck paws ry keräsi varoja Gouvesin tarhalle vielä Joulukuun loppuun asti eli 31.12.2018. Keräyksen tuotto menee kokonaisuudessaan tarhan hyväksi, eläinlääkäri-ja ruokakuluihin.

Lahjotukset voi tehdä tilille FI65 3131 1001 7017 74
Saaja: hard luck paws ry
Viestikenttään viestiksi Gouves

Rahankeräyslupa RA/2018/587, luvan myöntäjä Oulun poliisilaitos, lupa voimassa 15.7.2018-15.7.2019

Ole mukana auttamassa näitä avuntarpeessa olevia eläimiä! Jokainen euro tahi sentti auttaa.
JA muista sinun lahjoitusta vastaava summa lsiätään toimestamme pottiin.