Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Turvallisempi huominen Kreetan kulkukoirille ja kissoille. Liittymällä jäseneksi, autat kodittomia koiria ja kissoja Kreetalla.

Hyvää Itsenäisyyspäivää ja kiitokset tukijoillemme

Lisätty 06.12.2018

Täältä Pro animalsin Finlandin kiitokset meille ja siis teille!

Pro Animals Finland ry

Hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille rakkaille suomalaisille ystävillemme <3
Olemme hyvin toiveikkaita sen suhteen, että selviämme tulevan talven yli teidän avullanne. Olemme kuunnelleet korvat höröllä kun Carmena on keskustellut teidän yhteyshenkilönne kanssa ja haukahdamme sydämelliset kiitoksemme meidän kummeille ja muille hyvinvointimme turvaajille, jotka olette se tärkein perusta meidän elämällemme.

Hard Luck Paws saa meiltä tällä kertaa erityismainintahaukut, koska kuulemma heidän lahjoituksensa turvin marraskuun perusapumme saatiin maaliin. Meistä se kuulosti tosi ylevältä uutiselta ja varsinkin, kun samalla mainittiin meille niin tärkeä sana - solidaarisuus (emme mekään ihan sivistymättömiä ole). Sitten haluamme haukkua kuorossa kiitokset marraskuun huutismanagerille Jennylle sekä kaikille ystävillemme, jotka lahjoittivat huudettavaa ja niille, jotka huusivat kurkut suorina - meidän tyyliin ;). Kouvolan seudun tiimi apureineen mainittiin myös useasti ja laitettiin fiksut kuonomme yhteen ja tultiin siihen tulokseen, että he liittyvät vahvasti jouluhässäkkään, jonka avulla saamme rutkasti apuja talven varalle. Sitten mainittiin vielä keinutuoli ja eimiläiset hyvin positiiviseen sävyyn ja varmasti ansaitsee ison kiitoshaukun. Kielimuurin vuoksi emme ihan kaikkia kiitoksen saajia kykene tässä mainitsemaan, mutta lupaamme haukkua vielä vähintään puoli päivää, jotta kaikki varmasti saavat osansa. Kolminkertainen eläköön hau-hau-hau teille ja Suomen itsenäisyydelle <3
Terveisin Pro Animals Romanian tarhan haukkujengi