Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Turvallisempi huominen Kreetan kulkukoirille ja kissoille. Liittymällä jäseneksi, autat kodittomia koiria ja kissoja Kreetalla.

Auttaa voi monella eri tavalla

Lisätty 13.03.2019

Kävimme Kreetalla hiljattain. Tapasimme erään eläinsuojelun näkökulmasta edistyksellisen kaupungin edustajia ja olemme erittäin toiveikkaita, että asiat muuttuvat paremmaksi tässä kaupungissa. Kerromme myöhemmin asiasta lisää.

Kreetalla on paljon vähävaraisia ihmisiä, jotka joutuvat arjessaan valintojen eteen, ostaakko ruokaa vai maksaakko laskut. Kuulimme myös kotikäynnillä että eräs kotihoitajamme oli menossa antamaan ruoka-apua Heraklionin kaupungissa vähävaraisille ihmisille. He käyvät siis kymmenen päivän välein keittämässä isot kattilat soppaa. Tämäkin nainen oli työttömänä,mutta halusi mennä auttamaan muita. Me olimme liikuttuneita heidän auttamishalusta ja päätimme hieman auttaa ihan yksityishenkilöinä. Ostimme papuja, tomaattisosetta ja muita isolle joukolle ravitsevaa ruokaa. Pienellä panostuksella sinä aamuna n 150 henkilöä saivat lämmintä ruokaa, jolla aloittaa kylmä aamu.
Tämä vain esimerkiksi siihen kritiikkiin, jota aina silloin tällöin saamme osaksemme valittuamme eläimet avun kohteeksi ihmisten sijaan.
Eläimiä auttavat ihmiset ovat usein erittäin hyväsydämisiä ja ojentavat auttavan käden myös ihmisille.

 

Auttaa voi monella eri tavalla, ohessa keitetään ruokaa vähävaraisille.